Maskinvare

MPD er dedikert til å levere førsteklasses IT-maskinvare. Vår omfattende portefølje sikrer pålitelig ytelse, optimal effektivitet og skalerbare løsninger. Utforsk vårt utvalg av kvalitetsprodukter og la MPD være din foretrukne leverandør for en vellykket digital fremtid.

MPD » TJENESTER OG PRODUKTER » MASKINVARE

MPD » TJENESTER OG PRODUKTER » MASKINVARE

Nettverksløsninger

Vi hjelper våre kunder å optimalisere sin nettverksytelse med toppmoderne utstyr fra Ubiquiti. Med vår kompetanse innen implementering og administrasjon av Unifi-utstyr fra Ubiquiti, tilbyr vi skalerbare og pålitelige nettverksløsninger som gir deg fullstendig kontroll, høy sikkerhet og optimal ytelse.

Serverløsninger

MPD leverer serverløsninger som gir deg høyere oppetid enn selv de mest anerkjente skyløsningene fra Microsoft og Amazon. Våre driftssikre løsninger og pålitelige utstyr sikrer at du kan jobbe hvor og når du ønsker, uten bekymringer. Vi tar oss av vedlikehold, backup og sørger for at systemet alltid er oppdatert.

PC/nettbrett

I MPD binder vi oss ikke til én spesifikk produsent. Enten du foretrekker Lenovo, HP, Dell, Apple eller noe helt annet, kan vi levere datamaskiner og nettbrett som nøyaktig samsvarer med dine behov. Vi tilbyr ikke bare utstyr, men også personlig støtte og service. Vi er her for å håndtere eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha, og sørger for at dine enheter alltid er i topp stand.

POS / Butikkutstyr

Detaljhandelen har gått gjennom en revolusjon de siste tjue årene, og vi har vært med hele veien. Våre butikkdataløsninger håndterer i dag salg i alle typer butikker, fra midlertidige stands på messer til kjeder med flere avdelinger. Vi har inngående kjennskap til bransjen og forstår de spesielle utfordringene som kan oppstå. Vår vakttelefon er tilgjengelig 24 timer i døgnet for å håndtere dine behov og eventuelle uforutsette situasjoner.