Programvare

MPD leverer skreddersydde programvareløsninger. Vi forstår at IT skal være en ressurs, ikke en byrde. Derfor tilbyr vi effektive og skalerbare programvarer som gir deg den nødvendige fleksibiliteten for å oppfylle din virksomhets unike behov. Utforsk vårt utvalg av løsninger og ta styringen over din digitale fremtid.

MPD » TJENESTER OG PRODUKTER » PROGRAMVARE

MPD » TJENESTER OG PRODUKTER » PROGRAMVARE

Unimicro

MPD har et langt og godt samarbeid med Uni Micro, som har utviklet det fantastiske økonomisystemet Unimicro. Vi kan tilby et bredt spekter med kunnskaper om programmet med ansatte som tidligere har jobbet i selskapet, samt skreddersydde løsninger og integrasjoner tilpasset deres behov.

BxLogistics

Få kontroll på varelageret med BxLogistics. Det er logistikk gjort enkelt, både for store og små aktører. Det er integrert mot flere ulike logistikk- og økonomisystemer som Unimicro og nShift (tidligere Consignor).

Extenda Go

En skybasert alt-i-ett kasseløsning som kjører på iPad. Extenda Go gir både deg og kunden en enkel og sømløs opplevelse i kassen. Det er meget fleksibelt og gir deg gode muligheter for å analysere data i skyen.

InStock

InStock er et lagersystem for større aktører som trenger en robust løsning. Automatisering av arbeidsflyt, inkludert plukk, mottak, pakking og optimalisering av inventar, bidrar til økt nøyaktighet i inventarhåndtering. Dette fungerer som et utvidet ledd i økonomi- eller logistikksystemet ved å spore og optimalisere plasseringen av varer.

Microsoft

MPD er sertifisert Microsoft Partner og kjenner deres systemer godt. Vi effektiviserer og tilpasser løsninger etter deres behov, og holder oss oppdatert på nye verktøy og løsninger som dukker opp.

Veeam

Vi ordner sikkerhetskopi for deg, slik at du trygt kan sove godt om nettene med viten om at bedriftskritisk data trygt blir lagret i Norge. Veeam har blant annet bransjeledende dataresiliens som sørger for at det raskt og enkelt kan gjennopprettes data fra backup om en katastrofe skulle intreffe.