Skytjenester

Med skytjenester betaler du kun for det du bruker, kan skalere etter behov og har alltid oppdatert programvare og sikkerhetsløsninger. Du unngår også kostbare investeringer. Utforsk mulighetene med skytjenester og få en mer kostnadseffektiv og fleksibel IT-løsning.

MPD » TJENESTER OG PRODUKTER » SKYTJENESTER

MPD » TJENESTER OG PRODUKTER » SKYTJENESTER

Google Partner

MPD er Google Partner og kan levere den skybaserte produktivitets- og samarbeidsplattformen Google Workspace / Google Cloud. Alt du trenger er en tilkobling til nett for å få tilgang til kraftige dokumentbehandlingsverktøy i skyen, lagring i Google Disk, epost i G-mail m.m.

Cloud desktop

Med MPD Cloud Desktop får du tilgang til arbeidet ditt hvor enn du befinner deg. Enten du er på hjemmekontor, på hytten eller på jobbreise så har du med deg fullstendig tilgang til alle dokumenter og programmer som om du er på kontoret.

Microsoft 365/Azure

Ved å ta i bruk Microsoft 365 får man tilgang til dokumentene og applikasjoner når som helst. Del, rediger og samarbeid i sanntid på dokumenter, regneark og presentasjoner med kollegaer, kunder og samarbeidspartnere.

Backup

Vi beskytter dine verdifulle data med backup-løsning fra Veeam. Med Veeam kan vi opprette sikkerhetskopier av filer og dokumenter, samt lagre dem på en sikker plass, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å miste data igjen.